ظروف مسی خاطراتی از گذشته را برایمان تداعی میکند ، ظروفی که علاوه برزیبایی خواص زیادی نیز برای بدن دارند . مس به دلیل شکل پذیری و چکش خوار بودن در ساخت ظروف استفاده میشود .
آشپزی در قابلمه ی مسی حسی سرشار از آرامش برای انسان دارد .
درون قا بلمه ی مسی با قلع سفید کاری شده تا از ورود بیش از اندازه ی مس به بدن جلوگیری شود. قابلمه در سه طرح مختلف دیگ ، خمره ای و چکش کاری وجود دارد که سطح خارجی هر سه نوع به رنگ مسی و سطح داخلی شان سفید می باشد.قابلمه ی مسی دارای دو دسته د ر دو طرفشان می باشند ویک دسته نیز روی درپوش آن قرار دارد.
سطح خارجی مدل خمره ای به صورت صاف و صیقلی است و سطح خارجی دیگ و قابلمه ی کماجی چکش خواری شده است ، که هر کدام به نوبه ی خود زیبایی خاصی دارند .غذا در قابلمه ی مسی زودتر پخته می شود و خوش طعم تر است چون این ظروف حرارت را به سرعت و به طوریکسان به همه ی بخش های غذا منتقل می کنند .
- ۹۷/۰۳/۱۷
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.